Reducere 5% cod: BUZZ5

GDPR

Compania care administreaza site-ul www.buzzmania.ro este S.C. IOHO by Ioana Hotaran S.R.L. numita in continuare Compania, cu sediul social in Jud. Arad, Com. Simand, Nr. 1019, RO48086708,  J02/695/2023 telefon 0759055844, e-mail contact@buzzmania.ro sau office@buzzmania.ro.

Date personale pe care le prelucram

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Puteti vedea politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidentialitate.

Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs. si le folosim la:

  • Nume si prenume - avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • E-mail  – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda, pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs, pentru a va trimite ofertele cerute de dumneavoastra. De asemenea adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva o problema
  • Numar de telefon - pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra. Va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi inregistrata pentru a documenta problema dvs. si rezolvarea ei. Pe numarul de telefon veti primim SMS-uri cu informatii despre comanda sau oferta dumneavoastra.
  • Detalii de facturare, plata si livrare- avem nevoie de aceste date pentru facturarea si livrarea produselor comandate.
  • Cont bancar – pentru a returna contravaloarea banilor in cazul unui retur.

 Functionarea site-ul www.buzzmania.ro

  • Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet
  • Informatii cont ro - informatiile dvs. vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a permite vanzatorilor nostri si buzzmania.ro sa va ofere o experienta personalizata.

Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal:

  • Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica intr-un mod mai personal.
  • E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul, ofertele cerute, confirmarile de comenzi.

 

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt :

Netopia MobilPay– furnizori servicii de plata online

Google Analytics – furnizor analiza trafic site

Fan Courier si Sameday- furnizori servicii de curierat si logistica

Compania nu i-a autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor.

Cat timp pastram datele cu caracter personal

Buzzmania.ro va sterge toate datele care ii sunt comunicate prin e-mail, mesaje, telefon, Facebook etc., alaturi de numele si adresa, precum si de orice alte date cu caracter personal ale persoanei vizate, comunicate voluntar de aceasta, in termen de cel mult 50 de luni de la momentul transmiterii acestor date.

Pentru comenzile plasate pe buzzmania.ro, datele dvs. personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Codurile de Tracking, cookie-urile si aplicatiile terte spre care se trimit informatii sunt:

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) si nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul Utilizatorului.

Cookie-urile asigura Utilizatorului buzzmania.ro o experienta placuta de navigare, ele fiind utilizate in scop statistic - statistici anonime, ele excluzand indentificarea personala a Utilizatorului.

Datele personale colectate de Cookie-uri sunt colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru Utilizator, fiind criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele Utilizatorului.
Cookie-urile site-urile online sa va comunice:

  • Continut adaptat preferintelor – de ex. anumite categorii de produse;
  • Furnizarea de publicitate relevanta;
  • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics. Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare, care raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea browser-ului web. Fisierele fixe raman pe terminalul Utilizatorului pe o perioada stabilita in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de Utilizator. 

  1. Cookie-uri platforma:

- cookie de cos de cumparaturi: 30 de zile

- cookie-uri pentru autentificarea si pastrarea preferintelor clientului: 30 de zile

  1. Coduri tracking incarcate in site:

- Google Analytics, adwords, tag manager - Analiza comportament utilizatori prin serviciile de Google Analytics, Google Tag Manager, Marketing targetat prin serviciul Google Adwords

  1. Aplicatii terte spre care se trimit info:

- Fan Courier si Sameday -  Furnizori de servicii de curierat

- Netopia – Serviciu de plata online

- Serviciul SMS – Se foloseste pentru a informa despre o comanda plasata sau pentru o oferta

Drepturile Clientilor / Utilizatorilor

 Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal:

  1. Accesul la datele cu caracter personal

 Puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
  1. Rectificarea datelor cu caracter personal

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

  1. Stergerea datelor cu caracter personal

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
  • dati curs unui drept legal de a va opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare

  1. Restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • pentru a proteja drepturile Buzzmania sau ale altei persoane fizice sau juridice.
  1. Portabilitatea datelor

 Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs.

 si

  • prelucrarea se face prin mijloace automate.
  1. Opozitia la prelucrarea datelor cu caracter personal

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre buzzmania.ro unei cereri scrise, datata si semnata, comunicata prin posta sau pe adresa de email contact@buzzmania.ro si office@buzzmania.ro, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau un Contract in desfasurare.

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare prin transmiterea catre buzzmania.ro a unei cereri scrise, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email contact@buzzmania.ro sau office@buzzmania.ro, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

In conditiile in care, ulterior creari unui Cont, nu mai doriti ca buzzmania.ro sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email contact@buzzmania.ro sau office@buzzmania.ro. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele buzzmania.ro, iar datele dumneavostra personale vor fi anonimizate, fiind utilizate in continuare in scopuri statistice. 

  1. Luarea de decizii automate

 Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau
  • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.
  1. Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.   

Va reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Buzzmania cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: office@buzzmania.ro sau

– prin posta sau curier la adresa: Jud. Arad, Arad, Str. Poetului, Nr. 1/C – cu mentiunea in atentia Responsabilului Buzzmania cu protectia datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta si folosind datele de contact.

Utilizatorul / Clientul poate protesta impotriva prelucrarii datelor sale cu caracter personal.

Buzzmania.ro va analiza contestatia in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 15 zile de la data inaintarii cererii, va adopta o decizie in privinta legitimitatii acesteia si va comunica solicitantului decizia sa in scris. Daca buzzmania.ro stabileste ca solicitarea persoanei vizate este indreptatita, va inceta prelucrarea datelor, inclusiv inregistrarea si transmiterea datelor, va bloca datele si va trimite o instiintare privind contestatia si masurile pe care le-a luat pe baza acesteia tuturor partilor carora le-a transmis anterior datele cu caracter personal la care se refera contestatia, acestia din urma avand obligatia de a lua masurile necesare pentru a respecta dreptul la contestatie.

Daca Utilizatorul / Clientul  nu este de acord cu decizia adoptata de buzzmania.ro, are dreptul de a o contesta la instantele judecatoresti, in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei.

© 2024 Buzzmania, Powered by Shopify

    • American Express
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • Mastercard
    • Shop Pay
    • Union Pay
    • Visa

    Login

    Forgot your password?

    Don't have an account yet?
    Create account